OM OSS

Historie

Møbelprodusent fra Gdańsk – www.stipameb.com. Startet virksomheten i 2018. Beslutningen om å starte selskapet kom etter flere års erfaring som møbeldesigner og skredder av spesialbestilte møbler. Lidenskapen for møbler resulterte i etableringen av et stabilt og gjenkjennelig merke i Gdańsk, Pomorske voivodskap.

Hvordan designer vi møbler?

Hvert prosjekt starter med en intervju - en samtale med kunden. Sammen med kunden forsøker vi å svare på hvilken type møbelprosjekt kunden ønsker. Skal utførelsen være moderne eller klassisk? Hvilke farger skal de ulike elementene som bordplater, fronter, skuffesider osv. ha? Eller kanskje kunden ønsker noe originalt? Vårt designteam er der for å overføre kundens forventninger til et datagenerert design.


Hvordan produserer vi kjøkkenmøbler?

Våre møbler produseres på et snekkerverksted i Gdańsk. Vi investerer kontinuerlig i verkstedet vårt - ved å kjøpe nye maskiner og utstyr.


Vi er åpne for samarbeid!

Vi er åpne for samarbeid med interiørprosjekter, arkitekter, personer som driver med hjemmestaging, samt alle andre som er aktive på eiendomsmarkedet. Vi vil vurdere alle muligheter for samarbeid!


Hvorfor bør du stole på oss med dine drømmemøbler?

Kvalitet

Kvalitet har sin pris, men når det gjelder investeringer for å vare i mange år, er det verdt å satse på kvalitet. Vår langvarige erfaring innen møbelproduksjon gir deg den høyeste kvaliteten på våre produkter og tjenester.

God service

Som et veletablert selskap på markedet, tar vi vare på alle detaljer angående bestillingen din, som nøyaktige mål av rommene, valg av farger og materialer, skapløsninger, samt betalings- og leveringsdatoer, slik at det ikke er noen tvil. Når du bestiller hos oss, kan du være sikker på at det blir utført i henhold til dine instruksjoner.

Kreative prosjekter

Møbelprodusenten er en håndverker - en utførende, men en møbeldesigner er en kunstner. Vi er også møbeldesignere. Det betyr at arbeidet som blir utført, ikke bare vil være funksjonelt, men det vil også ha sin egen karakter, sjel. Ettersom vi alle er påvirket av omgivelsene vi befinner oss i, vil interiøret vi skaper påvirke vårt velvære.

Erfaring

Bak oss har vi hundrevis av prosjekter som er fullført, hundrevis av samtaler med kunder og hundrevis av monteringer. Vi vet hvordan vi skal realisere møbler ikke bare på en god måte, men også til en optimal pris for kunden. Vi vet at hvert eneste centimeter teller i vårt arbeid.

Punktlig levering

Vi er klar over at forsinkelser kan forårsake problemer og ulemper for alle, for eksempel forsinke flytting, renovering eller blokkere andre arbeider, samt påvirke tidspunktet for andre renoveringsgrupper. Derfor er leveringstidspunktet alltid garantert i avtalen. Det er også vårt ærespunkt.

Grunn til stolthet!

Vi er overbevist om at ved å velge oss (ved å invitere gjester hjem) vil du være stolt av dine elegant innredede møbler. De vil også imponere de som besøker interiøret.


Kontinuerlig utviklet snekkerbedrift har gjort det mulig for oss å tilby ferdige modeller av loft- og industrielle møbler: skrivebord, TV-benk, hyller, doble hyller, kommoder, kommoder for platespiller og vinylplater, skap, skjenker og nattbord. Vi inviterer deg hjertelig til å bestille våre møbler. Hvis du har spørsmål, er vi her for å hjelpe.